måndag 3 januari 2011

UNDERBAR HELG

Har gått runt i en härlig ledighetsbubbla sedan i fredags och det har varit hur mysigt som helst. Denna helg har varit den allra, allra bästa på väldigt länge. Spendera tid med människor som betyder mest här i ens liv, det finns inget bättre helt enkelt.

Nyårsafton spenderades i mycket gott sällskap och det hela var väldigt lugnt. Så jäkla skönt! Inga krav på någonting, utan bara ren och skär glädje med god mat, god dricka, myskläder och som sagt....underbart sällskap! Jag kan inte tacka nog för allting...

Inne var det varmt och skönt med en eld som höll en härligt varm. Men lika skönt och framför allt vackert var det utanför dörren där snön sipprade ner från himlen hela tiden. Landskapet tar nästan andan från en när man står där och tittar på vyerna. Naturligtvis glömde jag kameran hemma, typiskt mig. Som tur var fanns det andra som hade kamera, så det bli till att få kopior av dom.

Ja, detta är ett nyår jag aldrig kommer att glömma. Ett riktigt bra avslut på detta år. Nu tar vi sats för ytterligare ett. 2011....here we come!

Inga kommentarer: