tisdag 24 augusti 2010

LÄNGTAR

Nu längtar jag. Så inåt. Längtar till resan. Resan på den stooooora båten. Om jag har räknat rätt ska det vara 161 dagar kvar. 161 dagar...det är ju en hel jäkla evighet. Om det känns motigt nu så lär det ju kännas ännu värre i vinter när det är tio minus ute. Men då är det ju åtminstånde kortare tid kvar. Tänk positivt!

Allt är bokat och klart. Vi åker med Springtime travel och dom ordnar olika träningsaktiviteter varje dag (allt är dock valfritt), både ombord på båten samt på ställena där vi stannar till under resans gång. Vi har dock endast fått veta lite löst vilka tider m.m som gäller, så jag väntar spänt på det klara programmet som kommer under hösten/vintern.

Vi lyxade till det lite med att boka en utsideshytt. Alltså en hytt med balkong ut mot havet. Hur härligt låter inte det? En del hytter har balkong på insidan som vetter ut mot själva mitten av båten, där man har utsikt ner mot bl.a Central Park.

I november förra året åkte Oasis of the seas på sin första resa. Då var det en journalist på Aftonbladet som åkte med och skrev då samtidigt en blogg under sin tre-dagarsresa på båten. Intressant! Jag saknar dock lite fler bilder på affärer och hur det såg ut i det stora hela. Men dock roligt att läsa ändå.

http://blogg.aftonbladet.se/lyxkryssarbloggen

Vill åka nuuuuuu!

Inga kommentarer: