söndag 20 juni 2010

BERÖRD

Jaha, då var allt ståhej över. Det har skrivts spaltmetrar i alla tidningar och visats otaliga program på tv om allt som har med kungahus att göra. Igår var det då själva finalen i form av bröllopet som stod av stapeln. Jag tittade till och från på sändingarna under dagen. Självklart var Victoria vacker som en dröm och jag tyckte att klänningen var jättefin.

I fredags var alla kungligheter i konserthuset för en konsert som svenska riksdagen gav som present till kronprinsessparet. Många kända artister var på plats och en del framförde specialskrivna låtar. En del framträdanden var riktigt tråkiga och långa men det var ett som stod ut ur mängden och som grep tag i mig totalt!

Sarah Dawn Finer bjöd på ett oförglömligt framträdande när hon sjöng "Kärleksvisan", som tydligen är en svensk version av hennes egen låt "For a friend", som jag inte har hört innan. Det var nog inte många som inte berördes av hennes sång. Mette-Marit sågs torka bort sina tårar precis när Sarah sjungit klart.

Lyssna och njut! Kanske denna låt skulle passa på ett visst bröllop senare i sommar....


Sarah har en sådan pondus och äntrar scenen med ett självförtroende utan dess like. Hon trollbinder alltid sin publik och man känner sig trygg när man tittar och lyssnar på henne. Suveränt!

Inga kommentarer: